O nama

 

Tvrtka TMdigital d.o.o. mlada je tvrtka s velikim ambicijama, koja se od svog osnivanja 2022. godine primarno i uspješno bavi prodajom računala te računalne periferije i opreme, laptopa, tonera i tinta. Posebnu pažnju pridodajemo pojmu da smo 'Zelena tvrtka', što znači da nudimo obnovljene/Outlet i OpenBox uređaje. Time pokušavamo dati svoj doprinos za dobrobit Zemlje i njezinog očuvanja. Više o obnovljenim/Outlet i OpenBox uređajima pročitajte na sljedećem linku.  
Tvrtka TMdigital spremna je ponuditi širok asortiman informatičkih proizvoda i opreme te nudi uslugu instalacija raznih programa poput Windows-a, Office-a, Adobe-a i Autodesk-a. 

U ponudi imamo provjerene brandove koji su poznati po pouzdanosti i kvaliteti. Nudimo kvalitetne original i zamjenske potrošne materijale za tintne i laserske pisače.

Tvrtka TMdigital je u cijelosti neovisna tvrtka u privatnom vlasništvu s jasnim ciljevima i snagama: kontinuirana kvaliteta proizvoda, jak imidž, širok asortiman, povoljne cijene, česte promotivne prodaje i akcije te razumijevanje zaposlenika i kupaca. Spremni smo ostvariti konkurentsku prednost u regiji i osvojiti nova tržišta. Uložili smo jako puno truda, vremena i dobre volje da tvrtku postavimo na kvalitetnu poziciju, da naša ponuda bude raznovrsna i velika, da isporuka naručenih proizvoda bude što efikasnija te da kupci imaju kvalitetnu uslugu putem telefona, mail-a, Facebook-a, Instagram-a, a lakši pronalazak željenih proizvoda putem Web-shopa. 

Trebate li kvalitetnu i pouzdanu informatičku opremu, ili bilo što od širokog asortimana kojeg nudimo, slobodno nas nazovite. Uživamo u radu i komunikaciji s ljudima. Vaše povjerenje, pohvala/kritika i podrška nam puno znače. 

 


 

TMdigital d.o.o.

OIB: 71341206746
Sjedište: Dragutina Lambla 19, Križevci
Ured: Ivana Zakmardija Dijankovečkog 20, Križevci
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (2.654,45 €) uplaćen u cijelosti.

Erste&Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR6224020061101100232

Raiffeisenbank Austria d.d
IBAN: HR7624840081135337615

Upisan je u registarski uložak Trgovačkog suda u Bjelovaru pod brojem MBS: 010129862.
Direktor i član uprave Mario Hajduković i Tomislav Jušić, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

 

Pogledani proizvodi